Stručni i znanstveni dosezi

Sustainable Halal Food Production - Locusta migratoria as unused potential

J. Šerifović, A. Dugonjić, S. Šušnić, N. Uršulin - Trstenjak, S. Haliti Ekonomski izazovi, Časopis Departmana za ekonomske nauke Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru, 2022.

Application of the Safety System for the Production of the Original Istrian Croatian Honey - Based Product - Mead

Uršulin-Trstenjak N., Bošnir J., Puntarić D., Vahčić N., Šušnić S. 5th Central European Congress on Food, Bratislava

Application of the Safety System for the Production of the Original Istrian Croatian Honey - Based Product - Mead

Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Vujačić V. 14th International eko-conference, 6th Safe food Novi Sad

Certifikacija HALAL sustava

Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. 10. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 1. Znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, Šibenik

Characteristics and specifics of applying FSSC 22000 in the meat industry

Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić V., Linšak Tomić D. B-FoST Congress, Skopje

Determination of geographical origin of black locust honey of five croatian regions by applying the PCA method

Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S. Lasić D., Šušnić V. Nutricon 2015 - Food quality & safety, Health and Nutrition, Skopje, Macedonia

Dietary habits of adolescent in urban and rural areas

Uršulin-Trstenjak N., Kladić V., Šarkanj B., Šerifović J. Nutricon Food Quality&Safety, Health&Nutrition, Ohrid, 2019

Eating habits of croatian healthcare and non-helathcare university students

Uršulin-Trstenjak N., Juriša T., Sajko M., Šušnić S. Nutricon Food Quality&Safety, Health&Nutrition, Ohrid, 2019.

Establishing the HALAL standard in the production of a traditional specialty - burek

Uršulin-Trstenjak N., Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Primorac Lj., Šušnić V. Czech Journal of Food Sciences, 2015

Features and characteristics of IFS food standard implementation in the milling industry

Šušnić S., Krešić G., Mrduljaš N., Gadanec M. 7th International Congress "Flour-Bread '13" & 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '13.", Opatija

Food safety systems through the HACCP system in catering

Uršulin-Trstenjak N., Vahčić N., Šušnić S. Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Cavtat

HACCP sustav - problemi, rješenja i perspektive primjene

Šušnić S. Zbornik radova Seminara DDD i ZUPP 2005., Rovinj

HACCP sustav i sustav upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane - načini provedbe edukacije u organizaciji Udruge poslovnih savjetnika

Šušnić S. Bilten Savjetodavna praksa

Halal Quality Certification

Dugonjić A., Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Local foods, regional development and the environment, Linnaeus University School of Business and Economics Kalmar, Sweden

HALAL standard requirements in the productions of Sujuk

Dugonjić A., Levanić D., Šušnić S., Šušnić V. 16. Ružičkini dani, Vukovar

Honey production safety management in the bottling plant of a family farm in the Varaždin county

Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S., Levanić D., Šušnić V., Vahčić N. VIII. međunarodni Kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista 2014, Opatija

Identifikacija i optimizacija procesa u ugostiteljskoj djelatnosti

Šušnić S., N. Uršulin-Trstenjak Treći međunarodno-znanstveni simpozij "Sanitarno inženjerstvo - Sanitary Engineering", Opatija

Implementacija HACCP sustava u pogonu za preradu voća i specifičnosti provedbe mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije prema zahtjevima sustava

Šušnić S. Zbornik predavanja Trajna edukacija za izvoditelje DDD mjera "Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija u praksi", Zagreb

Implementation and maintenance of Food Safety Standards in catering

Šimundić B., Krešić G., Šušnić S. 18th Biennial International Congress: Tourism & Hospitay Industry 2006., Opatija

Implementacija nutritivno uravnoteženih obroka za očuvanje zdravlja srca u objekt zdravstvenog turizma

Krešić G., Mrduljaš N., Gazibara D., Pleadin J., Medak M., Šušnić S. 9. Međunarodno-stručni skup „Hranom do zdravlja“, Osijek

Implementacija sustava i aplikacija softvera za monitoring sustava sigurnosti hrane u djelatnosti ugostiteljstva

Uršulin-Trstenjak N., Levanić D., Šušnić S., Gazibara D., Šušnić V. Tehnički glasnik, godina VII, broj 2

Iskustva u certifikaciji sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane

Šušnić S., Uršulin-Trstenjak N. Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem, Opatija

Norma ISO 22000:2005 u osiguranju sigurnosti hrane

Uršulin-Trstenjak N., Šušnić S. Zbornik radova seminara Djelatnost dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije i zaštita uskladištenih poljoprivrednih proizvoda, Dubrovnik

Nutritional Information on Restaurant Menus

Krešić G., Vujačić V., Šušnić S., Kučan P. Food Science and Nutrition Technology ISSN: 2574-2701, Volume 2 Issue 4, 2017.

Reference

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više